Izrazi svoju viziju

U svijetu gdje svaki klik uhvati trenutak, gdje svaka fotografija ispriča priču, mladi fotografi stupaju na scenu, spremni podijeliti svoju jedinstvenu viziju sa svijetom. Ovog travnja, u sklopu Europskog tjedna mladih, Impress Centar za Mlade s ponosom najavljuje izložbu koja slavi snagu mladenačkog izraza kroz objektiv kamere i pisane riječi.

 

Pod nazivom “Izrazite Svoju Viziju”, izložba poziva mlade fotografe i pisce da kroz sliku i tekst dočaraju kako Europska Unija doprinosi životima mladih i što očekuju od nje u budućnosti. Od vreve gradskih ulica do mirnih krajolika ruralnih zajednica, sudionike se potiče da istraže, uhvate i artikuliraju svoju perspektivu o ulozi EU-a u oblikovanju sutrašnjice.

Označite Vaše Kalendare: 19. Travnja, 17:00 sati**

Postavljena na pozadinu Impress Centra za Mlade, izložba će otvoriti svoja vrata 19. Travnja u 17:00 sati, pozivajući posjetitelje da se urone u galeriju misaonih vizuala i uvidnih narativa. Od evokativnih portreta do zapanjujućih krajolika, svaka fotografija i tekst obećava potaknuti razgovor i inspirirati razmišljanje.

Za one željne doprinijeti razgovoru, rok za slanje fotografija i tekstova je 18. Travnja u ponoć. Prijave se mogu poslati putem e-maila na adresu info@udruga-impress.hr, uz kratak opis koji uključuje puno ime sudionika, dob i lokaciju.

 

Priznajući talent i kreativnost svih sudionika, svaki će sudionik dobiti potvrdu sudjelovanja. Nadalje, posebni certifikati bit će dodijeljeni najbolja tri ulaza, prepoznajući njihov iznimni doprinos izložbi.

 

Dok se suočavamo s kompleksnostima brzom mijenjajućeg svijeta, izložba služi kao dokaz snage mladenačkih perspektiva u vođenju pozitivnih promjena. Kroz umjetnost fotografije i pisane riječi, mladi su pozvani podijeliti svoju viziju, potičući dijalog i poticanje osjećaja zajedništva i razumijevanja preko granica.

 

Pridružite nam se u slavljenju raznolikosti mladenačkog izraza i neograničenog potencijala kreativnog pripovijedanja. Zajedno, istražujmo sjecište umjetnosti, kulture i zajednice, i krenimo na put otkrića i inspiracije.

#EuropskiTjedanMladih #IzražavanjeMladih #Fotografija #EU #Kreativnost #Zajednica #BudućiVođe

Post Author: Gazmir