Erasmus+ : Leadership (Malta)

TC Malta

Čuli ste za termin “leadership”, ali niste sigurni o čemu se radi? Želite sudjelovati na besplatnoj edukaciji u kojoj ćete više saznati o toj temi kroz metode neformalne edukacije? Onda je projekt “Lead Yourself to Leadership” odlična prilika za vas!

Glavni cilj Erasmus+ treninga “Lead Yourself to Leadership” je povećati znanje o vodstvu, unaprijediti vještine vodstva i razviti proaktivniji stav kao osnove efikasnog vodstva. Suncokret centar za razvoj zajednice omogućuje sudjelovanje na projektnoj aktivnosti na Malti od 1.-10. lipnja 2018. godine. Neke od tema koje će projekt pokriti su: samopouzdanje u vodstvu, motivacija, vrijednosti, empatija, efektivna komunikacija, stilovi učenja, itd. Hrvatsku partnersku organizaciju predstavljat će troje sudionika, a tko se može prijaviti? Punoljetne osobe koje su aktivne u radu s mladima (prednost će imati oni s manje iskustva), motivirane za iskustveno učenje i dijeljenje iskustava relevantnih za temu te osobe spremne za stvaranje pozitivnih promjena u svojoj zajednici nakon sudjelovanja na treningu na Malti. Osim hrvatskih sudionika, na projektu će sudjelovati predstavnici organizacija iz Malte, Španjolske, Poljske, Litve, Moldavije, Norveške i Grčke.

Više informacija možete pronaći u info-packu na sljedećem linku: http://bit.ly/2Fi3viY a na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/8eEyl49PKjkQ3nv23 možete ispuniti projektnu aplikaciju. Rok za prijave je 16. ožujka, a sudionici će biti izabrani tijekom narednog tjedna. U slučaju nejasnoća i dodatnih pitanja, možete se javiti na mobilnost.suncokret@gmail.com Sretno s prijavama!

Post Author: Dubravko Šopar