O ICM

Info Centar za mlade „Mogućnosti“ projekt je udruge „Impress“ Daruvar kroz čiji se rad osigurava pružanje informacijskih usluga mladima kroz individualan, grupni i elektronski način. Informacije otvaraju mogućnosti i prilike i zato je Info centar “Mogućnosti” pravo odredište.

INDIVIDUALNO

Individualno informiranje provodi se u prostoru Info Centra Mogućnosti, Ivana Zajca 3, Daruvar, putem Info Pulta za mlade koji vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 07:00-21:00h

GRUPNO

Sukladno interesima mladih osmišljavamo i provodimo grupne radionice, radionice se provode prema planu kreiranom s mladima. Ukoliko imaš želju saznati nešto novo ili prijedlog za radionicu ili temu radionice kontaktiraj nas.

ELEKTRONSKO

Želiš neku informaciju, a ne znaš gdje ju pronaći? Potreban ti je savjet? Pomoć u situaciji u kojoj si se zatekao/la? Ekipirani smo i spremni ti pomoći u svakoj situaciji u kojoj se možeš zateći, potrebno je samo obratiti nam se i zatražiti informaciju, savjet ili pomoć.

Informiramo vas putem internetske i facebook stranice na kojoj objavljujemo događaje u Gradu Daruvaru i okolici (Daruvar, Garešnica, Grubišno Polje, Pakrac, Bjelovar), natječaje, pozive, mogućnosti za daljnje školovanje, usavršavanje, razmjene, putovanja te sve zanimljive vijesti vezane za mlade.

UZ INFORMIRANJE U INFO CENTRU ZA MLADE MOGUĆNOSTI NUDIMO VAM I:

BESPLATAN PRISTUP INTERNETU
Dostupna su tri računala spojena na Internet na kojima možete istraživati, učiti, raditi, igrati se, biti kreativni, pisati zadaće, projekte…

BESPLATNO PRINTANJE
Nudimo mogućnost besplatnog ispisa materijala trenutno crno/bijelo  i u boji.

MIRAN PROSTOR ZA RAD I UČENJE
Fali Vam miran prostor s internetom, računalom, velikim stolom gdje bi pisali zadaće sa prijateljima? Učili? Radili zajedničke seminare? Projekte? Nudimo Vam upravo to!

KUTAK ZA ODMOR/DNEVNI BORAVAK
U dnevnom boravku možete proučiti brošure i mogućnosti za mlade, pogledati omiljeni TV program (Discovery, National Geographic, MTV, VIVA, te mnoge druge), družiti se s prijateljima

KUTAK ZA REKREACIJU
U prostoru za rekreaciju dostupan je stol za stolni nogomet gdje se za vrijeme odmora možete natjecati i odmjeriti sa drugima.

Dakle, tražiš li mjesto u kojemu ćeš se ugodno osjećati? Gdje ćeš sudjelovati i kreirati s drugima okolinu kakvu želiš, razmjenjivati informacije, Info Centar Mogućnosti je pravo mjesto za tebe.

Info Centar Mogućnosti je projekt Udruge za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu „Impress“ Daruvaru u partnerstvu sa Ministarstvom socijalne politike i mladih.