Erasmus+ trening “Lead the way” Rumunjska – poziv na sudjelovanje

Čuli ste za termin “leadership”, ali niste sigurni o čemu se radi? Želite sudjelovati na besplatnoj edukaciji u kojoj ćete više saznati o toj temi kroz metode neformalne edukacije? Onda je projekt “Lead the Way” odlična prilika za vas!

Glavni cilj Erasmus+ treninga “Lead the Way” je povećati znanje o vodstvu, unaprijediti vještine vodstva i razviti proaktivniji stav kao osnove efikasnog vodstva. Udruga Impress Daruvar omogućuje sudjelovanje na projektnoj aktivnosti u Rumunjskoj od 3.-10.1.2019. godine. Hrvatsku partnersku organizaciju predstavljat će pet sudionika, a tko se može prijaviti? Punoljetne osobe koje su aktivne u radu s mladima, motivirane za iskustveno učenje i dijeljenje iskustava relevantnih za temu te osobe spremne za stvaranje pozitivnih promjena u svojoj zajednici nakon sudjelovanja na treningu u Rumunjskoj. Osim hrvatskih sudionika, na projektu će sudjelovati predstavnici organizacija iz Rumunjske, Litve, Poljske i Italije.

Više informacija možete pronaći u info-packu na sljedećem linku: https://goo.gl/dDYFQy a na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/SVuiOsUPl6VniHh93 možete ispuniti projektnu aplikaciju. Rok za prijave je 5. studenog, a sudionici će biti izabrani tijekom narednog tjedna. U slučaju nejasnoća i dodatnih pitanja, možete se javiti na dubravko@udruga-impress.hr Sretno s prijavama!

Post Author: Dubravko Šopar