Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Online radionica klavira

3 svibnja @ 7:00 pm - 8:30 pm

 

Udruga Impress u sklopu projekta Kulturnjak.hr održava besplatnu online radionicu klavira.
Voditelj radionice je vrhunski pijanist, akademski muzičar i cijenjeni profesor klavira Tomislav Milić.

Tomislav Milić rođen 3.1.1984. u Bjelovaru, u glazbenoj obitelji. Kao dječak sa 6 i pol godina počeo je učiti klavir kod nastavnice Dunje Lešić u rodnom gradu, a zatim u klasi prof. Romane Vuksan. U trećem razredu srednje škole seli u Zagreb i nastavlja školovanje u Glazbenoj školi „Vatroslav Lisinski“, u klasi prof. Ivanke Kordić. Muzičku akademiju u Zagrebu, upisuje 2002. godine.
Imao je solističke koncerte diljem Hrvatske te desetak uspješnih koncerata s Bjelovarskim triom. Već petnaestu godinu živi i radi u Daruvaru kao profesor klavira i korepetitor u Glazbenoj školi Bruno Bjelinski.

S obzirom na situaciju i provođenje vremena kod kuće, došao je na ideju da svoje znanje o sviranju klavira podijeli s ostalim zaljubljenicima u glazbu općenito, i sviranje klavira i tako pomogne svojim učenicima u glazbenoj školi i svim zainteresiranim da upotpune svoje znanje te je počeo snimati lekcije na YouTube kanalu. Suočava se s novim izazovima koji su došli nenadano zbog korone kao i cjelokupna situacija. Shvatio je koje su prednosti moderne tehnologije, snimanja satova, rada od doma i online nastave. Snimljeni sat se može više puta preslušati, pregledati te podijeliti sa milijunima ljudi. Za sada ima preko 1500 pretplatnika i preko 160 videozapisa koji se bave nastavom klavira; ljestvice po razredima, skladbe za klavir, solfeggio u 100 lekcija, zabavna glazba, duhovna glazba, početne vježnbe za klavir koje je on napisao itd.
Na sljedećoj YT poveznici možete pogledati lekcije iz klavira i solfeggia i besplatno se pretplatiti:

https://www.youtube.com/user/28tompa/videos

 

Ako imate od 15 do 25 godina pridružite nam se na besplatnim online radionicama klavira. Za sudjelovanje na radionici klavira potrebna Vam je klavijatura, kajdanka, papir i olovka.

Radionica će se održati u četiri termina (12.4., 19.4., 26.4. i 3.5.) od 19 – 20:30 h.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem online obrasca https://forms.office.com/r/aHMsD8vqxG

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti na kulturnjak@udruga.impress.hr.

Kulturnjak.hr projekt je kojeg provodi udruga Impress s partnerom Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava. Ukupan iznos projekta je 491.008,00 kn. Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 417.356,80 kn.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost udruge Impress.

 

Detalji:

Datum:
3 svibnja
Vrijeme:
7:00 pm - 8:30 pm