Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Radionica o izazovima roditeljstva

15 travnja @ 6:00 pm - 7:00 pm

 

Pridružite nam se na online radionici “Izazovi roditeljstva – mama i tata zajedno za dijete” u četvrtak, 15.4. u 18:00 sati.

Ovo je peta radionica u nizu ciljanih radionica kroz koje želimo omogućiti roditeljima razvijanje i nadograđivanje roditeljskih vještina koje će im primjenom u praksi pomoći u pozitivnom razvoju djece i njihovom odgoju.

Cilj održavanja radionice je ojačati kompetencije roditelja i njihove roditeljske uloge dugoročno.

Predavač je Kristina Kanis Uldrijan, dipl. psiholog-prof., kognitivno bihevioralni terapeut u superviziji i ACT terapeut. Ima višegodišnje iskustvo u radu s obitelji, djecom i mladima, voditeljica je preventivnih programa na istom području (POP up festival emocija i dječje dobrobiti, Rastimo zajedno…), članica tima za psihološke krizne intervencije, radi u sustavu socijalne skrbi. Teme o kojima će se govoriti na radionci su suradnja roditelja u odgoju djece, kada mama i tata nisu zajedno, dijete u središtu sukoba i zajedničko roditeljstvo.

Radionica će se održati online putem ZOOM platforme.
Za sudjelovanje je potrebna prijava putem poveznicehttps://bit.ly/3dS36C4

Radionica se održava u sklopu projekta Podrška obiteljima u Daruvaru pod pokroviteljstvom Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike ukupne vrijednosti 87.000,00 Kn.

Sadržaj ove objave je isključiva odgovornost Udruge Impress.

 

Detalji:

Datum:
15 travnja
Vrijeme:
6:00 pm - 7:00 pm