EVS u Poljskoj! Prijavi se!

Udruga FERSO iz Poljske u potrazi je za volonterom/kom (između 18 i 30 godina) iz Hrvatske za projekt u Łódźu u periodu od 1. rujna 2018. do 31. srpnja 2019. godine!

Volonter/ka će imati priliku volontirati u vrtićima u Łódźu, a neke od glavnih aktivnosti uključuju: osmišljavanje i priprema radionica i aktivnosti za djecu, organiziranje dodatnih aktivnosti i sudjelovanje u događajima različitih partnerskih organizacija i institucija, pomoć pri organiziraciji i sudjelovanje u različitim natjecanjima za djecu i njihove roditelje, uključivanje u događaje i izlete izvan same organizacije, suradnja na međunarodnim projektima, itd. Volonter/ka će imati priliku kreirati aktivnosti u skladu sa svojim interesima, a neke od tema koje mogu pokriti su ekologija, zdravi način života, međukulturalni dijalog, popularno obrazovanje i slično.

Ovaj projekt financiran je sredstvima u sklopu programa Erasmus+ – volonter/ka će dijeliti stan s drugim volonterima, a dobit će subvenciju za hranu i đeparac na mjesečnoj razini. Također, volonteru/ki će biti pokriveni putni troškovi i zdravstveno osiguranje za vrijeme trajanja projekta. Od volontera/ke se očekuje 35 sati volontiranja tjedno, a osigurat će se i jezična potpora u vidu besplatnog podučavanja poljskog jezika.

Više informacija o samom projektu i obrazac za prijavu možete pronaći na sljedećem linku: http://evs.org.pl/evs/pytania-i-odpowiedzi/evs-vacancy-in-poland/433-erasmus-evs-new-call-2018.html Rok za prijavu je 30. lipnja 2018. godine – sretno s prijavama!

Post Author: Dubravko Šopar