Postani novinar preko ljeta i pomozi nam ispričati priču Kuće mogućnosti!

U potrazi smo za volonterima koji bi pripremanjem tekstova, članaka, priopćenja i objava za društvene mreže, portale, novine i druge oblike medija pridonijeli vidljivosti projekta i informirali javnost o aktivnostima koje organiziramo.

Kuća mogućnosti je projekt u sklopu kojeg se organiziraju raznovrsne besplatne aktivnosti za sudionike svih dobnih skupina. Od kreativnih i zabavnih radionica, preko edukativnih predavanja do javnih rasprava i akcija vezanih uz stvarne potrebe zajednice i njezinih građana. Projekt provodi Udruga „Impress“ u Daruvaru, no tvoja lokacija može biti bilo gdje (slobodno nam tipkaj iz bazena ili s plaže).

Ako dobro poznaješ hrvatski pravopis, uživaš u pisanju i želiš se upoznati s radom i funkcioniranjem udruge i europskih projekata, ovo je pravo volontersko mjesto za tebe. Istovremeno, imaš priliku brusiti svoje novinarske vještine i iskustvo te dobiti potvrdu o stečenim kompetencijama. Prijave i više informacija na e-mail adresi: nina@crok.hr

Kuća Mogućnost projekt je kojeg provodi udruga Impress s partnerima Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava i Gradom Daruvarom. Ukupan iznos projekta je 1.986.166,00 kn, a Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 1.688.241,10 kn.

Post Author: Matea Ružić