POTRAGA ZA BLAGOM

Predstavljamo Vam Impress, Udrugu za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu.

Vizija udruge je okupljanje što većeg broja entuzijasta željnih upoznavanja novih ljudi, bavljenje različitim aktivnostima te provođenje kvalitetnog vremena. Kroz brojne aktivnosti formalnog i neformalnog obrazovanja, prikupljanjem novih znanja, vještina i iskustvima žele promijeniti zajednicu i pomoći svakoj mladoj osobi da ispuni svoj potencijal.

Udruzi Impress veliki doprinos daju volonteri koji su privučeni željom za novim iskustvima, stvaranjem prilika za pozitivne promjene u svojoj okolini te osobnim razvojem. Ukoliko želiš volontirati i pridružiti se Impressivnom timu javi se na broj 091 9152 621 ili 099 3909 9516 te putem maila prijave@udruga-impress.hr ili porukom našoj facebook stranici.

Udruga Impress provodi brojne aktivnosti za sve generacije te ćete sigurno pronaći nešto za sebe.

  1. prosinca smo se unatoč lošem vremenu družili na centru našeg prekrasnog Daruvara. Zagrijavali smo se vrućim čajem, zaslađivali slatkišima te krenuli u potragu za blagom.

Vremena je bilo malo, ali su svi uspjeli izvršiti zadatke!

Dok je dio ekipe tražio blago u Julijevom parku, na štandu smo se uz čaj družili sa našim sugrađanima, dijelili im božićne čestitke te veselje i pozitivnu energiju!

 

Projekt Volonterski centar Mogućnosti traje dvije godine, pod financijskom je potporom Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a partneri su Grad Daruvar, Grad Bjelovar, Općina Končanica, IV. Osnovna škola Bjelovar i Centar za socijalnu skrb Daruvar.

Post Author: Matea Ružić