Prilika za volontiranjem u Engleskoj

EVS Engleska

Camphille Village Trust iz Engleske hitno traže mladu osobu koja bi na 10 mjeseci sudjelovala na projektu „Camphill Life Sharing Youth Volunteer Project“. Projekt počinje u ožujku, mjesto volontiranja je Oakland Park (Gloucestershire), a organizacija je orijentirana prema zdravom načinu života, samoodrživosti, prirodi i okolišu. Volonteri bi sudjelovali u brojnim aktivnostima od organiziranja radionica za djecu i mlade, pružanja podrške osobama s invaliditetom, sudjelovanja na raznim događajima i pružanja podrške stranim gostima te stvaranja multikulturalnog okružja u mirnoj zajednici. Za više informacija o organizaciji posjetite https://www.cvt.org.uk.

Važno je napomenuti kako je sudjelovanje u ovim aktivnostima besplatno za sve sudionike jer su troškovi putovanja, smještaja, hrane i džeparca pokriveni kroz Erasmus+ program. Erasmus+ najveći je program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta za razdoblje 2014. ̶ 2020. Ovaj program omogućuje mladima mobilnost u svrhu učenja, gdje mladi sudjeluju na raznim projektima mobilnosti kako bi stekli nova znanja i vještine te pomogli zajednici u koju dolaze.

Pozivamo sve mlade od 18 do 30 godina da se prijave za sudjelovanje u ovom projektu i otputuju u novu zemlju, upoznaju strane kulture te steknu nova znanja, vještine ali i poznanstva i prijateljstva! Prijaviti se možete na e-mail adresi evs@udrugaiks.hr

Post Author: Dubravko Šopar