Volonterski centar Mogućnosti pomagao ljudima iz općine Majur

23.01.2021. je volonterski centar Mogućnosti udruge Impress pomogao Općini Majur s 10 vrijednih volontera/ki koji su uspješno pomogli u organizaciji hrane i potrepština koja se dijeli stanovnicima Općine Majur pogođene potresom. U tom procesu pomaganja s potrepštinama razvrstavali smo otpad, u suradnji s lokalnim stanovništvom i volonterima, jer i u ovakvim situacijama treba brinuti o okolišu i održivom razvoju.
Pri dolasku u Općinu Majur dočekala nas je načelnica Općine Majur Klementina Karanović koja nam je zajedno s pročelnicom dodatno izrazila teškoće s kojima se suočavaju svakodnevno no i kako su stanovnici ove opcine vrijedni poput mrava koji se i nalazi na grbu ove opcine. Posjetio nas je ovom prilikom i nas SDG ambasador Karlo Štengl, predsjednik Savjeta mladih Sisačko-moslavačke zupanije s kojim smo razgovarali i o nadolazećim aktivnostima vezanim za ciljeve održivog razvoja.- izjavila je Tanja Herceg

Volonteri/ke koji su svoju subotu proveli volontirajući kroz Impress family u Općini Majur bili su: organizator Tanja Herceg, koordinator Ronaldo Rovazdi, Loida Šerfezi, Bojana Vekić, Josipa Slama, Kristijan Kiš, Silvija Zdešić, Elena Markanović, Luka Slama i Anahit Ghazharyan.
Foto: Impress

 

Post Author: Ronaldo Rovazdi