Volonterska akcija Udruge Mladih Grubiša – PRIJAVI SE

Udruga Mladih Grubiša u suradnji s Centrom Poduzetnica organizira volontersku akciju.

Općina Majur, jedna je od brojnih u potresu stradalih područja, kako devastirane infrastrukture, obiteljskih i gospodarskih zgrada, tako i narušene kvalitete života, no zbog činjenice da je poprilično „izolirana“ na  Banovini, do sada njezini stanovnici nisu dobivali toliku pomoć, kao ostala stradala područja.

U želji pomoći tamošnjim stanovnicima, na čelu s načelnicom općine Majur gđom Klementinom Karanović, u subotu 16. siječnja 2021. godine udruga Mladih Grubiša u suradnji s Centrom Poduzetnica organizira  volontersku akciju u tom dijelu Hrvatske.

U Majur se putuje organizirano u subotu, 16. siječnja, besplatno autobusom iz Grubišnog Polja i Zagreba (parking Plodina kod Arena centra) u ranim jutarnjim satima, a povratak je planiran u 18 sati istog dana. U Majuru je moguće i prespavati stoga ako to želite napraviti kao cjelodnevni vikend volonterizma – i to je osigurano.

 

Ukoliko ste voljni i zainteresirani kao  članovi ili tek simpatizeri odazvati se ovoj organiziranoj volonterskoj akciji 16.siječnja.2021. od 10 sati u Majuru molimo da se javite u inbox stranice Udruga Mladih Grubiša ili na broj 099/339-7665 radi dodatnih podataka i informacija.

Post Author: Ronaldo Rovazdi