Zarazi se volontiranjem!

Udruga Impress provodi projekt Kuća mogućnosti u sklopu kojeg se nudi niz raznovrsnih aktivnosti, od zabavnih druženja uz društvene igre, preko radionica o zdravlju i okolišu do rasprava o potrebama lokalne zajednice. Iz udruge ističu kako su upravo volonteri uvijek glavna pokretačka snaga, zbog čega vas pozivaju da se pridružite njihovom timu.

  • Izuzetno volimo rad s volonterima. Cijenimo njihov trud i vrijeme te se veselimo svakom novom pojedincu koji donosi posebnu energiju, inspiraciju i resurse. Oni su nam značajan izvor znanja i vještina, a posebnu važnost pridajemo i ulaganju u razvoj novih. – navodi koordinatorica volontera na projektu Nina Čubrilo.

 

Najveći adut ovog projekta se krije upravo u njegovom imenu – nudi pregršt mogućnosti, što ostavlja prostora svakom korisniku i volonteru da pronađe baš nešto za sebe. Naime, bilo da ste društvenjaci, otvoreni i uživate u grupnim aktivnostima pa biste se željeli uključiti u osmišljavanje i provedbu istih ili ste pak više introverti i uživate u tehnološkim zadacima, zbog čega se vidite na mjestu asistenta pri grafičkom dizajnu, Kuća mogućnosti ima mjesto za vas!

Obećavaju ugodnu, pozitivnu i poticajnu atmosferu.

 

Prijavi se putem obrasca i postani dio našeg tima!

Za više informacija javi se na e – mail adresu: nina@crok.hr  ili na broj mobitela 091 915 2621 ili 099 390 9516

 

Udruga Impress provodi projekt Kuća Mogućnosti, ukupne vrijednosti 1.986.166,00 kuna, u partnerstvu s udrugom Centar za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava i Gradom Daruvarom. Europska unija je u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 1.688.241,10 kn.

Post Author: Matea Ružić