11. Međunarodni tjedan mladih

Udruga Impress organizira 11. Međunarodni tjedan mladih ! Besplatni ljetni kamp u ŠRC Kukavica održava se od 6. do 13. kolovoza 2021. te okuplja mlade osobe od 18 do 30 godina. Prijave traju do 21. srpnja 2021.

 

Impress već jedanaestu godinu zaredom provodi projekt Međunarodni tjedan mladih, a okuplja 50-ak mladih osoba iz Hrvatske i Europe. Ljetni kamp za mlade održava se u ŠRC Kukavica (između Bjelovara i Daruvara) te promiče aktivizam mladih u zajednici, potiče na uvažavanje kulturnih različitosti, stavlja naglasak na suradnju mladih i donositelja odluka te pruža priliku mladima da budu ravnopravan partner u suočavanju s globalnim izazovima.

Stoga se, u sklopu projekta, provode edukativne radionice, treninzi jačanja liderskih vještina, sportska natjecanja, kupanje u bazenima, tematske večeri, okrugli stol s donositeljima odluka i još mnogo toga.

 

Ovogodišnji Međunarodni tjedan mladih u fokus stavlja Ciljeve održivog razvoja (SDG) iz Programa Ujedinjenih naroda o održivom razvoju do 2030. godine (tzv. Agenda 2030). UN je kao temu ovogodišnjeg Međunarodnog dana mladih, koji se održava 12. kolovoza, odabrao „Transforming Food Systems: Youth Innovation for Human and Planetary Health“ koji se nadovezuju na Ciljeve održivog razvoja.

Kako je to izgledalo prošlih godina, možete vidjeti na videima: Video 1 | Video 2 | Video 3

 

Za sve sudionike osigurano je:

  • smještaj u kompleksu ŠRC Kukavica
  • prehrana
  • aktivnosti i svi potrebni materijali
  • vodstvo iskusnih youth workera
  • prijevoz Bjelovar – ŠRC Kukavica – Bjelovar ili Daruvar – ŠRC Kukavica – Daruvar

 

 

Jedini trošak za sudionike jest put do Daruvara ili Bjelovara, odakle je organiziran prijevoz do ŠRC Kukavica. Prijavnica se nalazi OVDJE.

Rok za prijavu: srijeda, 21. srpnja 2021. u 23:59. Rezultati će biti objavljeni do ponedjeljka, 26. srpnja 2021.

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas na info@udruga-impress.hr.

 

Post Author: Klara Orban