Besplatan jednodnevni izlet za umirovljenike

Udruga Impress organizira jednodnevni izlet za umirovljenike u prekrasnu Crikvenicu – jedno od najstarijih ljetovališta na Mediteranu i poznatog lječilišta s blagom klimom i bujnom zimzelenom vegetacijom.

Pozivamo umirovljenike da se prijave i priušte si nezaboravan dan uz uživanje u moru i suncu na prekrasnim plažama. Osim kupanja u čistom moru i odmora u idiličnoj mediteranskoj klimi, umirovljenici će imati priliku posjetiti Aquarium Crikvenica u kojem se nalazi 30 bazena koji podsjećaju na prirodna staništa, a u njima živi preko stotinu vrsta jadranskih riba te pedesetak primjeraka tropskih riba.

 

Polazak

Izlet je za umirovljenike u potpunosti besplatan, a uključuje put autobusom turističke kategorije na relaciji Daruvar – Crikvenica – Daruvar, osvježenje u autobusu, posjet u Aquarium Crikvenica, ručak u restoranu, slobodno vrijeme i kupanje.

Datum polaska je 28.07.2021. u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora Daruvar. Svi umirovljenici se mogu prijaviti na broj 091 9152 621, na mail: prijave@udruga-impress.hr ili osobnim dolaskom u Udrugu Impress na adresi Ivana Zajca 3 najkasnije do 21.07.2021. Prilikom prijave je obavezno je dostaviti kopiju osobne iskaznice i izvadak iz mirovine/potvrdu o mirovinskim primanjima (Hr.Zavod za mirovinsko osiguranje).

 

Projekt “I mi smo tu – Aktivni u zajednici”

Izlet će se održati se u sklopu projekta “I mi smo tu- Aktivni u zajednici” koji udruga Impress provodi u partnerstvu s Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava te Gradom Daruvarom uz financijsku potporu Europskog socijalnog fonda u vrijednosti od 1.693.288,80 kuna.

Ovim projektom Udruga Impress  nastoji poboljšati kvalitetu svakodnevnog života umirovljenika na području Bjelovarsko-bilogorske županije (Daruvar, Bjelovar s okolicom) i Grada Zagreba. U sklopu projekta provode se brojne aktivnosti za umirovljenike. Uz svakodnevna druženja u Udruzi Impress, uz kavu, čaj i jutarnje novine, organiziraju se mnogobrojne aktivnosti s ciljem poboljšanja života umirovljenika kao što su informatičke, likovne, kreativne, kulinarske, frizerske radionice, zatim rekreacijske aktivnosti poput nordijskog hodanja, međugeneracijskih šetnji, pikada ili jutarnjeg vježbanja u Udruzi te mnoge druge zabavne i edukativne aktivnosti.

Svi zainteresirani umirovljenici mogu se pridružiti besplatnim aktivnostima pozivom na 091/915-2621, osobnim dolaskom ili na mail prijave@udruga-impress.hr.

Više o pozivu: „Pridruži se – Aktivni u mirovini“ Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika ovdje (https://strukturnifondovi.hr/en/natjecaji/pridruzi-se-aktivni-u-mirovini/).

 

Post Author: Klara Orban