Besplatan seminar “Škola diplomacije” – Prijavi se!

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije “Dag Hammarskjöld”  kao prva i vodeća visokoobrazovna ustanova na ovom području u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe organizira za srednjoškolce – maturante i sve zainteresirane za upis studija međunarodnih odnosa i diplomacije besplatan jednodnevni seminar „Škola diplomacije“ koji će se održati u subotu, 16. prosinca 2017. godine s početkom u 10:00 sati u prostorijama VŠMOD DH (Filipa Vukasovića 1) u Zagrebu.

Cilj seminara je pružiti temeljne spoznaje o diplomaciji i diplomatskom pozivu i njegovoj važnosti te ponuditi znanja iz područja međunarodnih odnosa i diplomacije koja su univerzalno i životno primjenjiva osobito mladim ljudima (srednjoškolci – maturanti) koji tek trebaju stupiti na tržište rada. Upravo iz navedenih razloga, 13. Škola diplomacije osobitu će pozornost posvetiti bitnim aspektima Europske unije kao međunarodne organizacije u čijim okvirima se odvijaju svi vitalni procesi za Republiku Hrvatsku i njene građane te području diplomatskog bontona i protokola koji će prezentirati osnovna pravila uljuđenog ophođenja i kulture.

Program uključuje više predavanja profesora Visoke Škole, različite radionice i simulaciju diplomatskih pregovora. „Škola diplomacije“ također uključuje i druženje s bivšim veleposlanicima te završni domjenak i dodjelu diploma polaznicima seminara.

Svijet u kojem živimo nikada kao danas nije bio promjenjiv i neizvjestan te ispunjen sa toliko nepoznanica o budućnosti. Shvaćanje političkog, pravnog i ekonomskog konteksta svijeta u kojem živimo, mogućnost predviđanja i planiranja za mlade ljude je temeljna pretpostavka uspješnosti u budućem obrazovanju i radu, a ovaj seminar važan je korak prema tom cilju.

Napomena*

Svi sudionici seminara organiziranih ove akademske godine ostvaruju popust od 10% na školarinu pri upisu studija u akademskoj godini 2018./2019.!

Prijave se primaju do 13. prosinca. 2017. na telefon (01) 3700 666 ili e-mail igor.brkic@diplomacija.hr

Molimo da u prijavi navedete:
IME I PREZIME
DATUM I GODINA ROĐENJA
KONTAKT (e-mail i tel.)
ŠKOLA/FAKULTET KOJI TRENUTNO POHAĐATE


Svjetska karijera počinje ovdje!
Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije „Dag Hammarskjöld“

www.diplomacija.hr

Post Author: Dubravko Šopar