Besplatni turistički obilazak sakralne baštine grada Daruvara

 

Nakon posjeta dvorcu grofa Jankovića i šetnje Juliveim parkom, Udruga Impress poziva umirovljenike na besplatni turistički obilazak sakralne baštine Daruvara.

Besplatni turistički obilazak ponovno se organizira uz stručno vodstvo turističkog vodiča Vladimira Ivića. Ovaj put pozivamo umirovljenike na razgledavanje nacionalnog i vjerskog bogatstva Grada. Tijekom povijesti su u današnjem Daruvaru živjeli stanovnici različitih vjerskih zajednica, a o multikulturalnosti Daruvara i danas svjedoče upravo sakralni objekti: rimokatolička, pravoslavna, kalvinistička, baptistička i pentekostna crkva te židovska sinagoga.

Obilazak će se održati 29.04.2021. u 16:30 sati u skladu s epidemiološkim mjerama, a svi umirovljenici se mogu prijaviti na telefonski broj 091 9152 621, osobnim dolaskom u Udrugu Impress na adresi Ivana Zajca 3 ili na mail: prijave@udruga-impress.hr.

 

Aktivnost će se održati se u sklopu projekta “I mi smo tu- Aktivni u zajednici” ukupne vrijednosti od 1.693.288,80 kuna koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Impress.

 

Post Author: Klara Orban