Članovi žirija u Veneciji

film studio

Kino Europa i Zagreb film festival otvorili su natječaj za mlade ljubitelje filmova.

U suradnji s 28 Times Cinema, na venecijansku Mostru, najstariji i jedan od tri najveća filmska festivala na svijetu, vode 28 zaljubljenika u filmove (po jednog iz svake države EU). Budi filmoljubac iz Hrvatske koji će se naći u tom društvu!

Zainteresirani kandidati moraju imati između 18 i 25 godina, imati iskustva u pisanju članaka i blogova te izvrsno poznavati i aktivno se koristiti engleskim jezikom (u čitanju, govoru i pismu). Prijava nije preveliki problem; videom od 30 sekundi trebaš objasniti tko si i što je za tebe kino, započinjući sa “Cinema for me is…”. Uz video je potrebno poslati i prijavnicu, koju možeš pronaći ovdje.

Prijave su otvorene do 25. travnja, a šalju se na adresu: info@kinoeuropa.hr, s naznakom “Prijava na natječaj 28 Times Cinema”. Odabrani kandidati sudjelovat će na Venecijanskom filmskom festivalu (Mostri) kao članovi žirija programa Venice Days te kao ambasadori kinematografije države iz koje dolaze. U Veneciji će biti uoči početka i tijekom održavanja Venecijanskog filmskog festivala, odnosno od 28. kolovoza do 9. rujna. Prijavi se i uživaj na festivalu!

Post Author: Dubravko Šopar