Dan otvorenih vrata na HVU “Dr. Franjo Tuđman”

MORH

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu, 16. prosinca 2017. godine, od 10.00 do 13.30 sati u vojarni “Petar Zrinski”, Ilica 256b, u Zagrebu.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja, kadetska prava i obveze te vojna obuka, a također će im biti omogućen  i obilazak Kampusa, te razgledavanje taktičko-tehničkog zbora.

Ovom prilikom bit će predstavljen i novi diplomski studij Vojnog pomorstva koje je HVU pokrenulo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu.

Također, u sklopu Dana otvorenih vrata predstavit će se i program školovanja za vojnog pilota, a posjetitelji će imati priliku iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenog aviona.

Pozivamo sve zainteresirane da se za sudjelovanje prijave najkasnije do petka, 15. prosinca 2017., putem obrasca: http://vojni.unizg.hr/prijavakampus.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb.

Za posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osiguran parking.

Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu u subotu, 16. prosinca 2017. u vojarnu „Petar Zrinski“, Ilica 256b, u Zagrebu, najkasnije do 9.45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

 

IZVOR: HVU “Dr. Franjo Tuđman”
FOTO: Ministarstvo obrane RH

Post Author: Dubravko Šopar