Dodijeljena priznanja učenicima i mentorima za izuzetno zalaganje i postignute rezultate

U kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Daruvar danas su dodijeljena priznanja učenicima i mentorima za izuzetno zalaganje i postignute rezultate u školskim i izvannastavnim aktivnostima u školskoj godini 2017/2018.

Gradonačelnik Damir Lneniček je uručio priznanja odgojno – obrazovnim ustanovama koje djeluju na području Daruvara, a kojih je ukupno sedam: Centar Rudolf Steiner Daruvar, Osnovna škola Vladimira Nazora, Češka osnovna škola Jana Amosa Komenskog Daruvar, Tehnička škola Daruvar, Ekonomska i turistička škola Daruvar, Glazbena škola Brune Bjelinskog Daruvar i Gimnazija Daruvar. Svim učenicima i mentorima čestitao je na sjajnim rezultatima te im zaželio iste, odnosno još bolje rezultate u idućoj školskoj godini.

Osim priznanja učenici će dobiti i nagrade u vidu ulaznica za kupanje na Termalnom vodenom parku i ulaznica za jednu kino projekciju.

Glazbeni dio programa upotpunili su učenici Glazbene škole Brune Bjelinskog Daruvar, Gimnazije Daruvar i tehničke škole Daruvar, a voditeljica programa bila je Stela Novaković iz Ekonomske i turističke škole Daruvar.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.

Post Author: Dubravko Šopar