Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Online radionica “Kako se igrati ili razgovarati s djetetom”

29 travnja @ 5:00 pm - 6:00 pm

 

Pridružite se online radionici “Kako se igrati ili razgovarati s djetetom” u četvrtak, 29.4. u 17:00 sati.

Ovo je sedma radionica u nizu ciljanih radionica kroz koje se želi omogućiti roditeljima razvijanje i nadograđivanje roditeljskih vještina koje će im pomoći u pozitivnom razvoju djece i njihovom odgoju.

Cilj održavanja radionice je ojačati kompetencije roditelja i njihove roditeljske uloge dugoročno.

Predavačice su dvije psihologinje koje su studij psihologije završile na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Integrativne su dječje i adolescentne psihoterapeutkinje te aktualne volonterke u Ambidekster klubu, gdje provode psihoterapiju djece i savjetovanja roditelja. Dok je jedna stekla iskustvo u radu s roditeljima i djecom predškolske dobi kao stručna suradnica psihologinja u vrtiću, druga je svoje iskustvo stjecala kao psihologinja u domovima za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi.

Na radionici će se govoriti o tome kako se igrati s bebom od 2 mjeseca, a kako s adolescentima. Dječja igra je više od igre – ona je glavno sredstvo dječje komunikacije i razvoja. Osim toga, aktivnost koju smatramo još banalnijom pa joj pridajemo još manje pažnje je – razgovor. Kroz radionicu naučit će se pričati njihovim jezikom i podsjetiti se kako je to igrati se spontano i prisutno.

Radionica će se održati online putem Zoom platforme.

Za sudjelovanje je potrebna prijava na e-mail: prijave@udruga-impress.hr, nakon koje će biti poslan mail sa Zoom linkom ili na broj 091/9152621.

Radionica se održava u sklopu projekta Podrška obiteljima u Daruvaru pod pokroviteljstvom Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike ukupne vrijednosti 87.000,00 Kn.

Sadržaj ove objave je isključiva odgovornost Udruge Impress.

 

Detalji:

Datum:
29 travnja
Vrijeme:
5:00 pm - 6:00 pm