Impressove online radionice vezane uz Savjetovalište za žrtve nasilja u obitelji u BBŽ

U sklopu projekta „Savjetovalište za žrtve nasilja u obitelji u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji“, koji je pod pokroviteljstvom Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, udruga Impress kroz organizaciju online edukativnih radionica nastoji podići zanje i svijest o pravima žrtava nasilja u obitelji te osigurati dostupnost informacija široj javnosti.

Održane su već četiri radionice pod nazivima “Razumijevanje obiteljskog nasilja”, “Vrste i posljedice nasilnog ponašanja”, “Metode psihosocijalnog tretmana u Hrvatskoj” te “Utjecaj ljutnje na nasilno ponašanje” koje provodi psihologinja i psihoterapeutkinja te voditeljica psihološkog centra „Putokaz“, Jasna Per-Kožnjak. Sljedeća radionica, “Stres i kognitivno suočavanje”, održat će se 3.8. u 18 h.

Nakon iste, slijedi pet radionica koje će provoditi MPsych i PhD student Božidar Nikša Tarabić.

Sve radionice održavaju se putem Zoom platforme.

Za sudjelovanje je potrebna prijava na e-mail: prijave@udruga-impress.hr, nakon koje će Vam biti poslan mail sa Zoom linkom ili na broj 091/9152621.

Ukupna vrijednost projekta „Savjetovalište za žrtve nasilja u obitelji“ iznosi 150.000,00 kn, a suradnici na projektu su Centar za socijalnu skrb Bjelovar i Daruvar, Osnovne škole na području Bjelovarsko-bilogorske županije, razne udruge na području Bjelovarsko-bilogorske županije te jedinice lokalne i regionalne područne samouprave.

 

Post Author: Klara Orban