Najavljujemo! Radionice o pisanju projekta u Kući Mogućnosti

Članovi zajednice često imaju ideje, no ne znaju kako ih ostvariti ili ne vjeruju da je isto uopće moguće. Ideja ove aktivnosti je potaknuti sudionike da ne čekaju na promjene, već da sami budu promjene i to one koje pokreću društvo!

Svjedoci smo da se upravo kroz organizacije civilnog društva i projekte može postići značajan učinak za zajednicu što je vidljivo i iz projekta Kuća Mogućnosti pa je iz tog razloga organizirana još jedna radionica uz koje će sudionici proći proces „od ideje do realizacije“. U sklopu radionice imat ćete priliku naučiti osmisliti i napisati projekt. Upoznat ćete se s procedurama prijave i odobravanja, terminologijom i obrascima. Oni više motivirani imat će mogućnost uz podršku napisati projekt.

Informacija je tu, a na vama je samo da dođete 5.10.2022. u 13 h na adresu Ivana Zajca 3 i budete pokretač svojih promjena.

 

Kuća Mogućnosti projekt je kojeg udruga Impress provodi u partnerstvu s udrugom Centar za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava i Gradom Daruvarom uz financijsku potporu Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.986.166,00 kuna. Europska unija je u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 1.688.241,10 kn.

Post Author: Matea Ružić