Natjecanje za studente Go Green

GoGreen

Schneider Electric upravo je pokrenula natjecanje na temu okoliša Go Green in the City 2018.

Globalno natjecanje na temu brige za okoliš u gradovima sa ciljem pronalaženja smjelih zamisli i inovativnih rješenja za pametnije i energetski učinkovitije gradove.

Ove, 2018., godine, natjecanje bi trebalo privući još više zanimanja zahvaljujući raznovrsnijim temama. Studenti su pozvani dostaviti svoje smjele zamisli za jednu od pet kategorija: održivost i inkluzivnost, digitalna ekonomija, inteligentni lanac nabave, kibernetička sigurnost, ili “bez ograničenja/smjele zamisli za očuvanje okoliša” (bilo koja tema). Teme “održivost i inkluzivnost” te “bez ograničenja” popularne su već više godina. Novododane tri kategorije odraz su veće usredotočenosti na digitalizaciju, zajedno s pristupom inovacijama “samo nebo je granica”.

Timovi se moraju sastojati od dva studenta koji za vrijeme trajanja natjecanja pohađaju visoke škole ekonomsko-poslovnog ili tehničkog smjera u istoj zemlji. U svakom timu treba biti najmanje jedan ženski član, u skladu s politikom korporacije Schneider Electric “Raznolikost i inkluzivnost”. Rok za dostavu radova je 1. lipnja 2018.

Više informacija pogledajte ovdje.

Post Author: Dubravko Šopar