Održan okrugli stol “Važnost ulaganja u mlade kao nositelje budućih procesa u zajednici”

U Vukovaru, 15. lipnja 2021. godine u Hotelu Lav u organizaciji Udruge za podršku žrtvama i svjedocima i Udruge Impress Daruvar održan je okrugli stol na temu „Važnost ulaganja u mlade kao nositelje budućih procesa u zajednici“.

 

Riječ je o jednom od četiriju okruglih stolova koji se organiziraju tijekom mjeseca lipnja. Na okruglom stolu iznijeti su argumenti te se raspravljalo o važnosti ulaganja u mlade u Republici Hrvatskoj kako bi znanstvenici koji pripremaju istraživanja mogli lakše i specifičnije definirati svoje teme. Sudionici/e okruglog stola bili su predstavnici organizacija koje programski djeluju u korist mladih i za mlade, radnici s mladima i mlade osobe. Zaključci s okruglog stola koristit će se u svrhu izrade znanstvenih radova i članaka vezana uz aktivaciju mladih u zajednicu.

 

Okrugli stol organiziran je u sklopu projekta „Mreža za aktivaciju mladih“ koji provodi Udruga ZAMISLI i konzorcij od 14 udruga, Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu i Ekonomski institut, Zagreb. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Post Author: Klara Orban