Online radionica – Komunikacijske i zagovaračke vještine

Sigurno se i bez puno razmišljanja možete prisjetiti nedavnih malih sukoba ili razmirica koje su vam se dogodile u privatnom ili poslovnom okruženju. Nerijetko do njih dođe upravo zbog loše komunikacije ili neke druge komunikacijske prepreke.

Kompetentnost u komunikaciji ključna je za naše zdravlje, naše odnose i zapravo za sve aktivnosti u koje se uključujemo. Novija istraživanja su pokazala jasan i pozitivan odnos između interpersonalnih vještina i niza prednosti kao što su veći osjećaj sreće u životu, otpornost na stres i psihosocijalne probleme te poboljšana akademska i profesionalna postignuća. Učinkovita komunikacija uključuje sposobnost jasno i nedvosmisleno prenijeti svoje stavove u razgovoru s drugima. Istovremeno trebamo biti u stanju objasniti svoja razmišljanja i ideje koristeći odgovarajući govor tijela i ostalu primjerenu neverbalnu komunikaciju. Dobra vijest je da je to vještina koja se može uvježbati.

Zato nam se pridružite na online radionici i unaprijedite svoje komunikacijske vještine!

Radionica će se provesti u sklopu projekta Kuća Mogućnosti. Kuća Mogućnosti projekt je kojeg provodi udruga Impress s partnerima Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava i Gradom Daruvarom. Ukupan iznos projekta je 1.986.166,00 kn. Europska unija je u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 1.688.241,10 kn.

Post Author: Matea Ružić