Online radionica “Što očekivati kao normalno ponašanje kod djece određene starosti”

 

Pridružite nam se na radionici “Što očekivati kao normalno ponašanje kod djece određene starosti” u utorak, 27.4. u 17:00 sati.

Ovo je šesta radionica u nizu ciljanih radionica kroz koje želimo omogućiti roditeljima razvijanje i nadograđivanje roditeljskih vještina koje će im primjenom u praksi pomoći u pozitivnom razvoju djece i njihovom odgoju. Cilj održavanja radionice je ojačati kompetencije roditelja i njihove roditeljske uloge dugoročno.

 

Predavačice su dvije psihologinje koje su studij psihologije završile na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Integrativne su dječje i adolescentne psihoterapeutkinje te aktualne volonterke u Ambidekster klubu, gdje provode psihoterapiju djece i savjetovanja roditelja. Dok je jedna stekla iskustvo u radu s roditeljima i djecom predškolske dobi kao stručna suradnica psihologinja u vrtiću, druga je svoje iskustvo stjecala kao psihologinja u domovima za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi.

Pitanja na koja će se dati odgovor su:
U kojoj dobi su tantrumi ok? Kada se treba zabrinuti, ako dijete obavi nuždu u krevet? Kako se ponašaju adolescenti?

Tijekom radionice će se proći kroz značajke razvojnih faza te se upoznati s očekivanim, iako često krivo protumačenim, dječjim ponašanjima.

 

Radionica će se održati online putem Zoom platforme.

Za sudjelovanje je potrebna prijava na mail: prijave@udruga-impress.hr, nakon koje će Vam biti poslan mail sa Zoom linkom ili na broj 091/9152621.

Radionica se održava u sklopu projekta Podrška obiteljima u Daruvaru pod pokroviteljstvom Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike ukupne vrijednosti 87.000,00 Kn.
Sadržaj ove objave je isključiva odgovornost Udruge Impress.

 

Post Author: Klara Orban