Otvorene prijave za radionicu Upravljanje vremenom i organizacijske vještine

Udruga „Impress“ u suradnji s udrugom Centar društvenih inovacija u sklopu projekta „Osnažujemo sebe za osnaživanjem drugih“ provodi besplatnu pilot radionicu na temu: Upravljanje vremenom i organizacijske vještine s ciljem unapređenja znanja i vještina u područjima obrazovanja i socijalnog uključivanja.

Kroz radionicu razvijat će se vještine upravljanjem vremenom i bolje organizacije, radit će se na vještinama postavljanja prioriteta i planiranju.

Svi zainteresirani za besplatnu radionicu mogu se prijaviti do 11.8. u prostorije udruge Impress, Ivana Zajca 3 od 8:00 do 20:00 sati osobnim dolaskom ili putem maila info@udruga-impress.hr

 

Projekt „Osnažujemo sebe za osnaživanje drugih“, UP.04.2.1.11.0137, čiji je nositelj udruga Impress, partner Centar društvenih inovacija (CDI), a projekt je ukupne vrijednosti 62.180,57 EUR, a 85 % se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda,  a 15 % iz državnog proračuna te projekt traje od 21.3.2022. do 21.9.2023.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge Impress.

 

Post Author: Tanja Herceg