Radionice I ja sam genijalac! u Kući Mogućnosti

Radionice I ja sam genijalac! zamišljene su kao set različitih aktivnosti koje potiču djecu i mlade na stvaranje svojih ideja i objašnjenja za stvari. Time pomažemo u njegovanju samoizražavanja. Osmišljavanjem različitih kreativnih i istraživačkih aktivnosti, primjerice potraga za nečim što je djeci uvijek zanimljivo, a upotpunjuje se raznim pitanjima i zagonetkama, potiče se sposobnost rješavanja problema, inovacija i istraživanje novih i nepoznatih područja. Djeca koja se potiču da kreativno razmišljaju pokazuju veće samopoštovanje i motivaciju. Kreativnost nije ograničena na umjetnički i glazbeni izraz – ona je također bitna za znanost, matematiku, pa čak i društvenu te emocionalnu inteligenciju.

Tijekom aktivnosti važno nam je da korisnici ne brinu o samom cilju i tome što će postići, već stavljamo naglasak na sam proces. Kako to sve izgleda?! Dođite u Kuću Mogućnosti četvrtkom i provjerite!

Za sve dodatne informacije javite se na brojeve telefona 099 390 9516 ili 091 915 2621 ili dođite na adresu Ivana Zajca 3 i pitajte sve što vas zanima.

Kuća Mogućnosti projekt je kojeg udruga Impress provodi u partnerstvu s udrugom Centar za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava i Gradom Daruvarom uz financijsku potporu Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.986.166,00 kuna. Europska unija je u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 1.688.241,10 kn.

Post Author: Matea Ružić