SNAGA ZAJEDNIŠTVA

Danas su naše “super djevojčice” nastupile u povorci povodom maskenbala koji je uspješno organiziran od strane Grada Daruvara i Turističke zajednice Daruvar-Papuk. 

“Super djevojčice” promiču snagu vrijednosti, mira, zajedništva i pomoći zajednici i gdje god dođu donesu sreću, uzajamno prihvaćanje, prijateljstvo i pri tome uživaju. Djevojčice pune energije i snage su buduće važne generacije.  Pod vodstvom su impresivnog tima, a Impress potiče djecu i mlade da slijede svoje snove bez straha te ih potiče na odvažnost. 

I zapravo super djevojčice sa impressivnim timom nemaju nikakve posebnije moći od bilo koje druge djevojčice, žene, svake osobe kojom smo okruženi. One imaju svijest kao i cijela udruga Impress da se sav potencijal nalazi u svakome od nas, u svakom čovjeku kojeg susrećemo i vjeruju da svatko od nas ima svoju svrhu i značaj za društvo te da suradnjom i zajedništvom možemo puno. U malim trenutcima u kojima darujemo osmijehe, sreću ili pozitivne trenutke jedni drugima.

Kroz svoj pristup Impress uči nove generacije da je sve moguće uz puno truda, učenja te potiče djecu i mlade na rad, stvaranje, bezuvjetnu pomoć zajednici i suradnju. Mi vjerujemo da samo zajednički možemo transferirati zajednicu na bolje i to činimo kroz brojne aktivnosti.

Postanite i vi naši super heroji s malim pozitivnim koracima koji mogu učiniti velike promjene.

Post Author: Gazmir