Tehnike učenja i motivacije

Udruga „Impress“ u suradnji s udrugom Centar društvenih inovacija u sklopu projekta „Osnažujemo sebe za osnaživanjem drugih“ provela je pilot radionicu Tehnike učenja i motivacije 9.8.2023. Očekivani rezultat prethodno provedenih treninga za volontere i zaposlenike udruge Impress tijekom implementacije projekta, bio je razvijanje skupa vještina na osobnoj razini, na razini timskog rada i pomaganje našim članovima tima da te vještine i kompetencije prenesu u izravan rad s mladima.

Jedna od aktivnosti gdje su ove vještine i kompetencije primijenjene bila je radionica s temom “Tehnike učenja i motivacije”, gdje je jedan od naših članova tima kao volonter u Impress-u razvio kompetencije kroz treninge koje je pružio Impress treningu o tome kako raditi s mladima, voditi ih i motivirati za sudjelovanje u aktivnostima i inicijativama mladih.

Ova radionica koju je vodio Gazmir Kadriu uključivala je situacije, igre, aktivnosti timskog razvoja, igre pamćenja i razne druge metode koje ključno pomažu mladima u učenju kako prakticirati neke vještine i kompetencije kroz neformalne aktivnosti s mladima i primjenu istih u budućnosti. Rezultati treninga koje je kroz ovaj projekt omogućio Impress za članove tima pružio je rezultate koje su članovi tima, osim Gazmira i drugih radnika i volontera, promijenili u radu s mladima izravno.

Projekt „Osnažujemo sebe za osnaživanje drugih“, UP.04.2.1.11.0137, čiji je nositelj udruga Impress, partner Centar društvenih inovacija (CDI), a projekt je ukupne vrijednosti 62.180,57 EUR, a 85 % se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda,  a 15 % iz državnog proračuna te projekt traje od 21.3.2022. do 21.9.2023.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge Impress.

 

Post Author: Tanja Herceg