Upoznaj svijet s udrugom Impress- otputuj u Finsku

Rijetko tko životu dobiva priliku otići u daleku Skandinaviju, a kamo li besplatno. No to danas mladima uz Erasmus+ nije više tako nemoguće.

Zaigrat ćemo igru asocijacija. Zemlja je to Tisuću Jezera u kojoj sauna nije luksuz, a pravo na brzi internet smatra se osnovnim ljudskim pravom. Ukoliko ste ekološki osviješteni, razveselit će vas činjenica da devet od deset plastičnih boca vraća se za recikliranje, a gotovo 100 posto staklenih doživi istu takvu sudbinu. Prometna sigurnost je na vrlo visokom nivou pa se tako kazna za prometni prekršaj plaća u odnosu na visinu prihoda koje ostvarujete. Ako su ekstremni sportovi vaša strast, možete pogledati Svjetsko prvenstvo u nošenju supruge koje je jedinstveno natjecanje u toj zemlji.

Pogodili ste, radi se o Finskoj. Ali zašto ne biste o svemu tome saznali iz prve ruke, od ljudi koji tamo žive ili pak na vlastitoj koži doživjeli nešto od navedenog.

Naravno, postoje i neki kriteriji.

Aktivan/na si u zajednici? Voliš putovati? Volontiraš? Želiš prenositi znanje i razvijati se? Pridruži nam se na novoj ERASMUS avanturi! Treningu za mlade u Finskoj, Kokkoli, od 27.1. – 2.2.2020.! Tema treninga je rad s mladima i razvoj novih projekata! Pridruži se IMPRESSivnom timu i UPOZNAJ SVIJET BEZ GRANICA! Prijave su otvorene do 15.01.2020.

To je sve što ti treba kako bi u IMPRESSivnom timu upoznao/la svijet bez granica.

Sad kad si se zainteresiralo/la, slijedi upute u prijavnici koju možeš pronaći na Facebook stranici udruge Impress i dodaj još jednu zemlju, ali prije svega jedno nezaboravno iskustvo u svoj životopis.

Post Author: Mihaela Idžanović