Zaposlenici Impressa na online edukaciji za stručnjake koji rade s mladima

 

Za omogućavanja boljeg standarda plaća te održavanje radnih mjesta nužno je konstantno raditi na stjecanju znanja. Upravo zato, udruga Impress potiče zaposlenike na kontinuirani razvoj i educiranje kako bi im osigurala veću konkurentnost na tržištu rada.

Zaposlenici Impressa su 12. srpnja sudjelovali na online edukaciji za stručnjake koji rade s mladima pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Edukacija je obuhvaćala teme poboljšanja i unapređenja kvalitete života mladih, informiranje stručnjaka i mladih te osiguranje kvalitetne i redovite potpore organiziranom sektoru mladih i njegovu djelovanju. Pitanje zbog kojega se veliki dio sudionika uključio u razmjenu mišljenja jest kako povezati donositelje odluka i mlade te su navedeni primjeri dobre prakse koji se mogu upotrebljavati na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

 

 

Jedan od ciljeva navedenih edukacija je upravo razmjena mišljenja i iskustava radi razvijanja mjera i programa koji rade na sprječavanju socijalnog isključenja mladih te im daju osnovu za kreativan, dostojanstven i cjelovit život u razdoblju njihove mladosti.

Kontinuiranim obrazovanjem, udruga Impress nastoji povećati efikasnost u radu, ostvariti puni potencijal, zadovoljstvo uspjeha te veću motiviranost zaposlenika.

 

 

 

Post Author: Klara Orban