Impress mažoretkinje osvojile 11 zlata i 3 srebra

 

Mažoretkinje Grada Daruvara Impress predstavile su grad Daruvar I Bjelovarsko – bilogorsku županiju na natjecanju u organizaciji Hrvatskog Mažoret Saveza 5. lipnja 2021. Godine. Natjecanje se održalo u Đakovu, a bilo je podijeljeno u dvije skupine – “Prvi korak” na kojemu je sudjelovalo 7 članica Impress mažoretkinja te “Viši korak” na kojemu je sudjelovalo njih šest. Mažoretkinje Grada Daruvara Impress osvojile su na natjecanju u Đakovu 10 zlatnih i 3 srebrnih medalja te u Pisarovini 1 zlatnu medalju.

Zlato su osvojile: Dora Slama, Veronika Svoboda, Ena Tokić, Ema Drempetić, Kiara Gjaić, Nevia Borojević, Ella Kuhinek, Laura Kolaček, Nevia Hrabrić, Elena Mihatović, Renata Špoljar, dok su srebrne medalje osvojile: Paula Ambroš, Emma Kuhinek i Tena Volenik. Mažoretkinje su pod vodstvom predsjednice udruge Impress, Tanje Herceg i Nikoline Vojta te su dio Hrvatskog mažoret saveza, dok je Predvodnica Impress mažoretkinja je Nevia Hrabrić.

Impress promiče zdrav život na brojne načine, a jedan od njih je ples kroz koji je cilj jačati timski duh. Iako ovakva natjecanja često koštaju roditelje što ponekad onemogućuje jednaki tretman za svu djecu, Impress tim kao i uvijek  vodi brigu o svoj zainteresiranoj djeci za ples omogućivši besplatan izlet i natjecanje bez ijednog troška za roditelje. Za siguran put angažirali su prijevoznika Šafar te su putovali u pratnji predsjednice Tanje Herceg, koordinatora Bojane Vekić i Bojana Blaževića te volonterke Mane Sergoyan.

Sve zainteresirane djevojke željne plesa mogu se upisati na broj 091 9152 621, a sama aktivnost je besplatna za sve.

 

 

 

 

 

 

 

 

Post Author: Klara Orban