Traži se: Financijski administrator

“Status: M” zapošljava financijskog/u administratora/icu za financijsko planiranje i provedbu te sastavljanju i predaji financijskih izvještaja, kao i rad s projektnim timovima. Organizacija “Status:M” traži upravo tebe! Ako odlično poznaješ rad na kompjutoru, aktivno koristiš engleski jezik u govoru i pismu i posjeduješ visok stupanj samostalnosti u radu, prijavi se!

Prednost imaju osobe s iskustvom rada na administrativnim poslovima u civilnom sektoru, iskustvom vođenja projekata (poslovanja), iskustvom rada na međunarodnim (europskim) projektima te s poznavanjem pravnih okvira vezanih uz poslovanje udruga. Radno mjesto podrazumijeva pola radnog vremena (20h tjedno) do 31.12.2017. godine, s planiranim produljenjem ugovora na puno radno vrijeme od 1.1.2018. Također, opis posla ne podrazumijeva obavljanje knjigovodstvenih poslova. Molimo da zaključno do nedjelje (24.09.) pošaljete svoj CV u Europass formatu na leila.younis@status-m.hr – poručili su iz organizacije.
“Status:M” društvo je nenasilja, inkluzije i rodne ravnopravnosti. Udrugu je osnovao tim ljudi koji su od 2006. godine zajedno radili na neformalnoj edukaciji mladih, a koji između sebe ima više od 30 godina iskustva u radu s mladima. «Status:M» je organizacija koja se bavi stvaranjem, provedbom i vrednovanjem odgojno-obrazovnih aktivnosti za mlade, zagovaranjem za prava mladih, provedbom istraživanja o mladima i informiranjem i zagovaranjem s ciljem unaprjeđenja kako njihovog statusa, tako i javnih politika i praksi.

Post Author: Dubravko Šopar