Advent u Kninu

Hrvatske željeznice Putnički prijevoz vode vas na ADVENT!

29. studenoga –  31. prosinca 2019.

  • 40% popusta za putnike koji petkom, subotom i nedjeljom putuju na Advent u Kninu iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj i Sloveniji na relacijama duljim od 25 kilometara

Povratne karte kupuju se na blagajnama HŽPP-a i u vlaku u slučaju da je blagajna zatvorena. Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti na informacijskom punktu klizališta (1. prosinca 2019. od 19.00 do 22.00 sata; od 2. do 20. prosinca radnim danom od 14.00 do 22.00, a vikendom od 10.00 do 22.00 sata te od 21. do 31. prosinca od 10.00 do 22.00 sata).

Adventski popust ostvaruje se u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Knina.

Paljenjem mnogobrojnih lampica, otvorenjem klizališta, povorkom Djeda Mraza, vilenjaka, mažoretkinja, štulaša u svijetlećim odijelima i bajkera s kapicama, plesom na ledu i velikim koncertom grupe Vatra 1. prosinca počinje najraskošniji kninski adventski program. Kninjani i njihovi gosti moći će uživati u besplatnom klizanju, božićnom sajmu domaćih izlagača, predstavama za djecu, fritulijadi, projekcijama filmova za djecu i odrasle te nezaboravnom dočeku Nove godine. Tijekom adventa u Kninu koncerte će održati i Neno Belan, Hit bend, Dalmatino, Pravila igre i Diktatori.

Više informacija o Adventu u Kninu možete pronaći na www.tz-knin.hr.

Post Author: Dubravko Šopar