Daruvar – Cup of Joy

Ovim projektom žele dočarati ljepote i turističku ponudu Daruvara i okolice potencijalnim turistima s područja Skandinavije i Velike Britanije.

Ideju je osmislio Daruvarčanin Goran Bence, vremešni zaljubljenik u motocikle. Osmislio i proveo turističko-promidžbenu akciju „Od Daruvara do vrhova Urala“ prezentirajući ljepote  grada Daruvara u Ukrajini, Rusiji, Bjelorusiji i Kazahstanu. Proputovao je više od deset tisuća kilometara motociklom. Ovim projektom želi dočarati ljepote Daruvara i okolice potencijalnim turistima iz zemalja koje će putem posjetiti Goran, posebno na području Ujedinjenog Kraljevstva i Skandinavije.
Učenici Daruvarske škole osmislili su i izradili brošuru koju će  „Bajker za Daruvar“, kao turistički ambasador Daruvara, ponijeti na put i pomoću nje, ali i usmenom predajom, predstaviti  najljepši mali grad “Daruvar”. Brošure koje su učenici sami osmislili i izradili specijalno za ovu priliku i za ovo ciljano područje, sadržavat će malo teksta na engleskom jeziku i nešto fotografija. Na njemu je  navedena internetska i Facebook stranica projekta. Internetska stranica po prvi puta objedinjuje sve turističke, ugostiteljske, servisne, zdravstvene, trgovačke i ostale resurse Daruvara na jednom mjestu. Cilj je budućim turistima pokazati najbolje od onoga što Daruvar nudi, a našim sugrađanima je to  servisna stranica gdje  u bilo kojem trenutku mogu saznati potrebne informacije.

Ako želite da i Vaša usluga bilo koje vrste bude oglašena na ovim stranicama, molimo Vas da uplatite iznos u skladu s vlastitim mogućnostima na račun:
HR64 2340 0091 5107 7786 0
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Post Author: Ronaldo Rovazdi