Doživjeti stotu

Centar za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava vam ponosno predstavlja svoj novi projekt!

U sklopu poziva Promocija zdravlja i prevencija bolesti – faza 2, započeli smo provoditi projekt pod nazivom Doživjeti stotu – projekt usmjeren na podizanje svijesti, promicanje zdravih navika te povećanje znanja o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti štitnjače i kardiovaskularnih bolesti, UP.02.2.1.08.0071 .

Kroz različite vrste besplatnih aktivnosti, poput radionica, predavanja, webinara, javnih tribina i drugo želimo promovirati zdrave navike i zdravlje te povećati svijest i znanje građana o rizicima, opasnostima, ali i načinima i važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti štitnjače i kardiovaskularnih bolesti.

Na aktivnosti koje provodimo, a koje će voditi stručnjaci iz različitih područja mogu se uključiti sve zainteresirane osobe. Uložiti malo vremena u svoje znanje, najbolje se isplati, a znamo da zdravlje nema cijenu.

Čeka nas razdoblje iznimno bogato različitim aktivnostima! Dođite i pridružite nam se!

Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom društvenih inovacija, a njegov ukupan iznos je 324.228,00 HRK. Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 275.593,80 HRK, a Ministarstvo zdravstva osiguralo je 48.634,20 HRK.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge CROK.

Post Author: Bojan Blažević