Iskustvo o borbi s anoreksijom

Iskustvo o borbi s anoreksijom podijelit će balerina Ivana Miletić Piškor u subotu s početkom u 11:00 sati.

Predavanje Ivane Miletić Piškor “Sasvim osobno ili kako sam gulila luk” o iskustvu oporavka od poremećaja hranjenja će se održati u subotu 7.10.2017. od 11:00 do 13:00 sati u Centru BEA, Ribnjak 38. Ulaz je slobodan uz obaveznu raniju prijavu mailom na info@centarbea.hr.

Ivana Miletić Piškor je plesačica klasičnog baleta i Bachelor of Arts in Contemporary dance. U Centru BEA opisat će svoju višegodišnju borbu s anoreksijom od koje se potpuno oporavila.

Svoje iskustvo Ivana je pretočila i u kratku plesnu predstavu ‘Sasvim osobno ili kako sam gulila luk’ koju ćemo također pogledati u okviru predavanja. Prije dvadesetak godina Ivana je u svoj dnevnik zapisala: ‘Dakle, moram se izmiriti sa činjenicom da moj duševni život već duže vrijeme nalikuje duševnom životu gliste. Kakvo je to malo dijete koje nosim u sebi, kakav je moj život iznutra, a kakav izvana? Koliko sam slojeva ogulila do sada i koji sloj ‘nudim’ ljudima oko sebe? Sa koliko ljubavi i slobode živim ovaj svoj život?’ Danas je Ivana uspješna odrasla žena koja svjedoči da oporavak od poremećaja hranjenja može biti trajan, a svojim primjerom želi pomoći djevojkama i mladićima koji sada traže svoj put izlaska iz anoreksije, bulimije ili nespecifičnog poremećaja hranjenja.

Post Author: Dubravko Šopar