Kamo za Novu? – Party Vlak Beograd!

Nova Beograd

Beograd grad koji nikada ne spava, prijestolnica zabave i noćnog života u ovom dijelu Europe. Grad smješten na ušću Save u Dunav poznat je po gostoprimstvu i opuštenoj atmosferi, brojnim kafanama i splavovima koji zadovoljavaju svačiji ukus. Kultura hrane i pića očituje se u velikom izboru domaće i internacionalne kuhinje, a zajedničke su im toliko obilne porcije da ih nećete moći pojesti. Upoznajte se sa Kalemegdanskom tvrđavom, uživajte u atmosferi Knez Mihailove ulice i boemske četvrti Skadarlije te se opustite na Adi Ciganliji. Vrata Beograda su širom otvorena, zakoračite u atmosferu koja mami…

Party Vlak je najpopularnije party prijevozno sredstvo koje u organizaciji Fun Factory agencije postaje pravi disko klub na tračnicama. U Party Vlaku možete se zabavljati u vašem vagonu gdje se pušta muzika sa razglasa, chillati u međuprostorima i pričati sa drugim putnicima ili partijati na najjače u jednom od dva party vagona koji se nalaze u sredini konstrukcije. Fun Factory ekipa će se pobrinuti kako bi putnici iz svake ekipe bili smješteni u istom vagonu, a na vama je da odlučite kako ćete provesti vaše putovanja.

Jeste li znali?

  • Ispod Beograda, nalazi se velika spilja i poseban grad sa stotinama tunela i prolaza, zvan još i „Podzemni Beograd“, kojeg možete posjetiti na ovom putovanju.
  • Prema legendi, u Beogradu ispod Kalemegdanske tvrđave su pokopani ostaci velikog osvajača „Atile Biča Božjeg“ koji je osvojio grad u 5. stoljeću.
  • Beograd leži na ostacima naselja Singidum koje su izgradili Kelti u 3. stoljeću prije Nove ere, a zatim Rimljani nazvali Singidum. Blizu centra Beograda pronađeni su ostaci stariji od 7000 godina.
  • Prva kafana u Europi je otvorena na Dorčolu u 522. godini.
  • Beograd ima svoju „Silikonsku dolinu“ – ulica Strahinjića Bana.

Ukoliko ste zainteresirani sve informacije i rezervacije potražite na stranicama organizatora

Post Author: Dubravko Šopar