Poziv: Doživjeti Stotu!

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje u radionicama koje pokrivaju temu “Rano otkrivanje bolesti štitniče”, a odnose na bolesti hipotireoze i hipertireoze. Radionice su potpuno besplatne, a održat će ih dr. sc. Martina Matovinović. Dr.Matovinović radi u Zavodu za endokrinologiju KBC Zagreb kao specijalistica interne medicine sa subspecijalizacijom iz endokrinologije i dijabetologije. Njezino uže područje interesa je debljina i metaboličke komplikacije debljine te bolesti štitnjače.

Radionice će se održati u prostorijama Centra za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava na lokaciji Ilica 117A, Zagreb na dane:

  • 15.7. 2022. godine (petak) od 17:30 u sati – Hipotireoza
  • 22.7. 2022. godine (petak) od 17:30 sati– Hipertireoza

 

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite na broj 091/160-5787.

 

Projektom „Doživjeti stotu“ Centar za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava i Centar za društvene inovacije organiziraju aktivnosti koje za svoj cilj imaju podizanje svijesti, promicanje zdravih navika te povećanje znanja o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti štitnjače i kardiovaskularnih bolesti. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru  operativnog  programa  Učinkoviti ljudski  potencijali. Ukupna vrijednost projekta je 324.228,00 kuna.

Post Author: Dubravko Šopar