SKI JAM Snow Festival

SKI JAM Snow Festival
SKI JAM Snow Festival

SKI JAM Snow Festival – četiri dana i tri noći puna zabave, skijanja, partijanja i super ekipe u planinama mariborskog Pohorja uz vrhunski LINE UP i party program. Program je koncipiran sa svakodnevim eventima kako bi putovanje odgovaralo skijašima i neskijašima. Ukoliko ne skijate, ovo je savršeno putovanje za vas – Apres ski eventi na skijalištu, pool party, koncert grupe CONNECT i dva izlaska, a za vrhunsku muziku pobrinuti će se grupa CONNECT, DJ Blaw:Blaw, DJ Prince i DJ Elwis.

Pohorje – termin putovanja je tjedan dana nakon „Zlatne Lisice“ na Pohorju, što znači garanciju snijega (topovi). Pohorje sa 33km staza zasigurno će zadovoljiti i skijaše i boardere. Trodnevni SKI PASS je 69e, a četverodnevni 89e. Najam opreme moguć je na licu mjesta kao i škola skijanja.

Party Vlak – polazak u petak 12.01. u jutarnjim satima sa Glavnog kolodvora iz Zagreba, a povratak u ponedjeljak 15.01. u večernjim satima. Fun Factory #PartyVlak već 3 godine poznat je kao najbolji oblik putovanja za sve one koji žele dobar provod prije dolaska na samu destinaciju kao i na samom povratku.

Više na stranicama organizatora!

Post Author: Dubravko Šopar