Dijalog s mladima!

Pozivamo Vas na sudjelovanje na lokalnim raspravama putem ZOOM platforme u okviru projekta Mreža za aktivaciju mladih koje će se održati za sudionike i sudionice s područja:

 

  • 04.02.2022. – Bjelovarsko-bilogorska županije s početkom u 11:00 – Zoom
  • 04.02.2022. – Bjelovarsko-bilogorska županije s početkom u 15:00– Zoom
  • 21.02.2022. – Virovitičko-podravska županija s početkom u 11:00 – Zoom
  • 21.02.2022. – Požeško-slavonska županija s početkom u 15:00  – Zoom

 

Opći cilj lokalnih rasprava je provedba konzultacija kroz dijalog s mladima, organizacijama civilnog društva koje rade s mladima i donositeljima odluka na temu zapošljavanja mladih s navedenih mjesta s područja navedenih županija. Sudionike i sudionice će se potaknuti na raspravljanje o temama usko vezanim za Garancije za mlade, zapošljavanje te obrazovanje.

 

Rasprave se organiziraju u sklopu projekta „Mreža za aktivaciju mladih“ kojeg provodi Udruga za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu “Impress” u partnerstvu sa Udrugom Zamisli kao nositeljem projekta i još 14 partnerskih udruga.

Svrha projekta je izgraditi mrežu za podršku mladima u procesu uključivanja u život zajednice te uključiti akademsku zajednicu, donositelje odluka, organizacije civilnog društva i mlade osobe u procese otvorenog dijaloga o mladima kako bi se poboljšala kvaliteta života mladih u Hrvatskoj. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

Za prijavu sudjelovanja potrebno je ispuniti online Prijavnicu koja se nalazi na Linku ( LINK). Program lokalnih rasprava i sve ostale informacije oko provedbe i organizacije aktivnosti bit će Vam pravovremeno poslan.

 

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju te nas možete kontaktirati putem e-maila pavao@udruga-impress.hr

 

Radujemo se Vašem odazivu!

Post Author: Dubravko Šopar